Ezt mondták rólam mások

"Mérhetetlenül örülök hogy rád találtam. Hezitáltam az álmaim követését illetően, de amint elkezdtünk dolgozni Fannival, éreztem ahogy nő a bátorságom és megvalósítottam, amiről nem hittem, hogy valóság lehet. Megtanultam a mában élni és kitörni a saját börtönömből. Köszönöm Fanni, mindent köszönök."
Petra
Vállalkozó
"4 év rettenetes önutálat és önsanyargatás után megbocsátottam a múlt fájdalmát a volt férjemmel, 17 éves korom óta először érzem magam vonzónak, a szüleimmel sosem volt ilyen szoros a kapcsolatom és már nem félek a kihívásoktól. El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok neked Fanni. Mindenkinek csak ajánlani tudlak!!"
Böbe
Gyógyszerész
"Te egy FANTASZTIKUS nő vagy! Nem az unalmas hétköznapi coaching témákról beszélsz, hanem másokhoz képest sokkal őszintébben és hitelesebben osztasz meg mindent. A valóságról beszélsz és nem a legideálisabb világról, de mindig pozitív szemszögből. Imádom olvasni a blogodat és hallgatni az előadásaidat. Igazi példakép vagy!"
Robi
Fotós
"Szeretném megköszönni, hogy minden egyes bejegyzéseddel megerősítesz abban, hogy talán én is jó úton járok. Olyan jó látni, hogy ennyire tudatosan élsz és ennyire tudatosan teszed ki magad helyzeteknek a fejlődésed érdekében. Te vagy az inspirációm! Nagyon hálás vagyok a blogodért és az őszinteségedért. Köszönöm!"
Dóra
"Az energia és perspektíva amit tőled kaptam még egy héttel később is ragyog bennem. Ez volt a legjobb spirituális és személyiség fejlesztési élmény amiben valaha részem volt. Csak ajánlani tudlak!"
Georgia
Hallgató
"Hallottalak ma reggel a rádióban. Köszönöm. Szükségem volt a pozitív szavaidra hogy kövessem az álmaimat. Ismételten, köszönöm!"
Liza
"Ez a nő többet élt pár év alatt, mint milliók egy életen át. Fanni te aztán megéled az élet sóját borsát. Igazi példa vagy nekünk."
Mike Johnson
Író és Korai Nyugdíjazás Specialista
"Imádom a bejegyzéseidet és cikkeidet, szeretem a bloggal indítani a reggeleimet. Nagyon szeretlek olvasni. Köszönöm!"
Brigi
"Tegnap délután valahogy, nem tudom hogy rátaláltam a blogodra, éjjel 2 óráig elolvastam az első betűtől az utolsóig. Csak annyit szeretnék neked írni: KÖSZÖNÖM!!!"
Tibor