Személyiség fejlesztés

Képzeld csak el milyen fantasztikus lehetne a világ ha eggyel több magabiztos, pozitív, határozott és ambíciózus ember élne benne. Te lehetsz ez az ember.

A fejlődésed egy olyan út, amiről nem készülnek képek mégis a legemlékezetesebb marad. - Bartanics Fanni, személyiségfejlesztő

Videó lejátszása

Milyen lenne az önbecsülésed ha azt nem mások elvárásai és megítélése határozná meg?​

Legyél ÖNMAGAD külső elvárások nyomása nélkül!
Válj kiegyensúlyozott és érett személyiséggé önmagad elfogadása által

Saját Utamon

Egy nap elegem lett abból, hogy nem vagyok elég jó. Élem az életemet, ahogy azt elvárják tőlem, még sem tesz boldoggá. Sőt, inkább frusztrált és szomorú voltam. Majd egy nap megpakoltam a hátizsákomat és magam mögött hagytam a régi énemet…
20 éves koromban indult az utam. Nyugat-Európában 6 országban éltem, dolgoztam multiknak, autóval jártam, utaztam és mindenem meg volt. De folyton csak mások elvárásainak próbáltam megfelelni. A bűntudat, hogy boldognak kéne lennem, de nem vagyok a jól fizető állásaimban, elkezdett felemészteni. Tele voltam megfelelési korlátokkal, amíg rá nem jöttem, hogy a fejemmel és a szívemmel van a gond.
Fél évtizedes álmatlanság és depresszió után először tettem azért, hogy ne ez legyen az életem. Őrült kalandokba kezdtem, majd Mexikóig jutottam hajó és autóstoppal. Így megkezdődött az a lelki utazásom, ami miatt ma az vagyok, aki mindig is szerettem volna lenni.

Tudom, hogy milyen érzés…

…mikor olyan, mintha nem is a saját életedet élnéd. Folyton próbálsz eleget tenni mások elvárásainak, de mégis elmarad az elégedettség. Feszült vagy és tehetetlen, amiért nem tudod fenntartani azt a magabiztos állapotot, amit néha szoktál érezni.

A lelki egyensúlyhoz azonban a biztos alapokat kell lefektetni először. Ez az a lépés, ami eddig kimaradt. Itt az 5 lépcsőfok, amivel megtalálod azt a szilárd talajt az önbecsüléshez, ami mind végig benned volt, de most még a sorrend is megfelelő.

Hogyan válsz hervadó növényből kiegyensúlyozott virággá

Lásd a virágos kertet a lelki szemeid előtt

Egy pozitív világ amit eddig még sosem éltél

A kert kigazolása, virágok ültetése

Korlátozó hitrendszerek lebontása, egészséges hitrendszerek felépítése

Locsold a pompás kerted

Új, egészséges napi rutin beépítése

Tápláld és erősítsd a virágaidat

Saját elvárások felállítása és elfogadás

Virágozz egy életen át

Önbecsülés hosszútávú fenntartása

Média megjelenések