a teljes nyugalomért

Mi van ha a hotel elkeveri a foglalást? Törlik a járatot? Elmossa az eső a programot? Az éjszaka közepén lerobban a bérelt autó? Mindent leveszünk a válladról.

Partnerünk a Fireflies, 2011 óta létezik a piacon. Svájci kezdeményezés egy 10.000.000 svájci frankos felelősségbiztosítással, aki nem utazási iroda, nem nagyker, hanem egy nagykereket összefogó adatbázis. Így nincs saját terméke, hanem mások termékeinek gyűjtője és értékesítője.

A cég két lehetőséget ad az utazónak: az egyik a direkt foglalás és értékesítés, amit mi, a My Seven Worlds Utazás is csinálunk. Mintha egy olyan utazási iroda lennénk, aki a te igényeidnek megfelőlen világszerte foglal neked szállást és más szolgáltatást az úthoz.

Illetve a Firefliesnak van egy hálózatépítés része is, más néven mlm, amivel mi, a My Seven Worlds Utazás, nem foglalkozunk. 

Mindent amit itt foglalsz (repülőjegy, szállás, autóbérlés, transzfer, programok, utasbiztosítás, síutak) felelősségvállalással biztosít partnerünk, a svájci Fireflies. Mikor összeollózol egy utat és valami nem terv szerint alakul, akkor külön el kell érned a nap bármely időszakában a légitársaságot, vagy a hotelt, vagy bárki mást, akinek a szolgáltatását igénybe veszed rajtunk és a Fireflies-on keresztül.

Nincs rá garancia hogy találsz telefonszámot, azt felveszik akármikor, nem biztos hogy beszélnek magyarul, illetve lehet telefonálni nem is tudsz az adott országból. Ezt is mind levesszük a válladról.

Utazásod ideje alatt a foglaláson (voucheren) lévő 24/7-es készenlétben álló magyar nyelvű ügyfélszolgálat azonnal segít.

Az utazásod idején kívül eső kérdésekkel pedig munkaidőben chaten, emailben és telefonon is eléred a Fireflies oldalán, illetve fordulj hozzánk is segítségért.

Kiskereskedelmi tételben, egyéni utazóként közvetlenül a nagykereskedői adatbázisból utazhatsz.

Amennyiben nincs utazási egyenleged, úgy mi foglalunk neked a top 3 ajánlatból, amit az igényeidnek megfelelően küldünk. 

Amennyiben van utazási egyenleged, teljesen szabadon foglalhatsz az oldalon. A kedvező árak mellett, jóval nagyobb adatbázisból válogathatsz: több mint 2.000.000 szállás, 900 légitársaság, 500 bérautó cég, jegyek programokra 123 országban, transzfer szolgáltatók, síutak és utasbiztosítás.

A nagykereskedői árakhoz kizárólag azok férnek hozzá, akik feltöltötték az utazási egyenlegeiket a Fireflies által kínált 3 egyenleg valamelyikével. Ezekről tájékoztatást az Utazás oldalon találsz, illetve mi adunk emailen, vagy telefonon.

Nálunk ezeket tudod foglalni: repülőjegy, szállás, autóbérlés, transzfer, síutak, jegyek programokra és utasbiztosítás. Óriási előnye annak, hogy mindent itt tudsz foglalni, hogy ha bármi kérdésed van, módosítanál, törölnél, vagy gond akad út közben, mindenben segít a magyar nyelvű ügyfélszolgálat, illetve az itt leírt garanciát mind érvényesek.

Az utazási egyenleg kizárólag szállásra és ellátásra költhető el, viszont annak feltöltése után bankkártyás fizetéssel tudod foglalni az egyéb  szolgáltatásokat: repülőjegy, autóbérlés, transzfer, síutak, jegyek programokra, utasbiztosítás.

Biztos te is hallottál már olyan rémhíreket, hogy egy csoport kint ragadt külföldön, aggódsz mert hallod, ahogy irodák mennek tönkre. Neked 10.000.000 svájci frank biztosítja, hogy történjen bármi is, te egészen biztosan haza jutsz épségben és időben.

Ez partnerünk, a Fireflies kötelező felelősségbiztosítása, ami a külföldön rekedt utazók hazautaztatására vagy egyéb nem várt esetekre nyújt biztosítást.

Több mint 100 angol nyelvű útikalauzt tudsz letölteni a nyaralásod előtt, melyek 2 hetente frissülnek. Így garantáltan naprakész információval indulsz majd útnak papírmentesen.

Ha utazási egyenleged van, akkor le tudod ezeket tölteni a Fireflies oldaláról. Ha mi foglaljuk az utazásod és kérsz mellé útikalauzt, akkor szólj és elküldjük a vouchereddel együtt.

Ez kizárólag bankkártyás szállás fizetésre érvényes. Tehát az utazási egyenlegből foglalt és egyéb kedvezményekkel ellátott foglalásokra nem.

Például ha 100.000.- forintért lefoglalsz  egy szállást és azt más online portálon megtalálod 80.000.- forintért, akkor 20.000.- károd keletkezett. Ha ezt igazolni tudod, hogy máshol olcsóbb volt az adott foglalás, akkor a kár (20.000.-) 155% visszatérítik neked.

A rendszer figyeli az árakat ha egy versenytárs váratlanul akciósan olcsóbban ad egy szállást, akkor a keresőben megjelenik egy kis ablak, hogy máshol ez most olcsóbb és nem tud garanciát adni. Ennek tudatában is lefoglalhatod, de nem érvényes rá a pénzvisszafizetés.

De ha a rendszer valamilyen okból kifolyólag nem veszi észre, és már lefoglaltad, illetve tudod bizonyítani, hogy máshol olcsóbban tudtad volna foglalni, akkor életbe lép a Fireflies 155%-os pénzvisszafizetési garancia.