IMG-20171002-WA0025“Fannival mikor elkeztünk együtt dolgozni nem hittem, hogy ennyit fogok fejlődni csupán pár óra után. Négy keserves év és önsanyargatás után el tudtam engedni a haragot a volt férjem iránt, végre 17 év után először láttam csinosnak és vonzónak magamat, sosem volt őszintébb a kapcsolatom a szüleimmel mint most, már nem félek a kihívásoktól és az önbizalmam kezd teljesen helyre állni. Csak ajánalni tudom Fannit, nagyon köszönöm neki az elképesztő segítséget.” – Böbe, Gyógyszertáros és önkéntes állatkórházi dolgozó

 

Miért írok ennyire nyíltan az életem minden apró részletéről és ez neked miért jó?

Egy nap elegem lett a tettetésből, hogy olyan vagyok, aki valójában nem. Engem is bántottak már, érzelmileg terrorizáltak, utáltam a tükörbe nézni. Hosszú hónapokon át depressziós voltam, úgy éreztem, hogy az életem értéktelen. Nem tudtam ki vagyok, mindeközben a környezetem irigykedett az életemre. Miért? Mert nagyon jól tettettem a boldogságot. Végig maszkot hordtam. Azt hittem, ha mások elhiszik boldog vagyok, egyszer tényleg az leszek. Szó sem lehetett arról, hogy eláruljam az igazat, mert nem voltam kész szembenézni vele.

Sajnos az élet nem így működik. Előbb-utóbb szembe kell nézni a problémáinkkal. Viszont akárhányszor igyekeztem változtatni, valahogy mindig ugyanott kötöttem ki. Mindig visszajutottam abba az állapotba, amihez már hozzá szoktam. Hiába voltam boldogtalan, kényelmes volt, mert már ismertem. Majd rájöttem, hogy mindent megpróbáltam magam körül megváltoztatni, csak azt az egyet nem, ami felett teljes uralmam van: magamat.

A My Seven Worlds a saját személyes fejlődésem naplójának indult, ahol időközben sokan egy őszinte szóra találtak. Az olvasóim önmagukat is megtalálták a cikkeimben. Ez a blog egy olyan sziget, ahol nincsenek titkok pont azért, hogy senki se higgye azt, hogy egyedül van a problémáival. Együtt tanuljuk meg, mi a helyes alapzat egy boldog élethez, hogy utána stabil jövőt lehessen rá tervezni.

Részletesen a múltamról itt olvashatsz.

AAEAAQAAAAAAAAdYAAAAJDkyYzJjZTMyLWNkMjEtNDBjOC1hYWEyLWI0OWFlNjI1MjE4OA“Az utóbbi években több ismeretlent fedezett fel, mint a legtöbb ember egy életen át. Elképesztően talpraesett, és fantasztikus élet tapasztalatokat oszt meg a közönségével. Ő a legjobb példa az életre.

Mike Johnson Író, Vállalkozó, Korai Nyugdíj Specialista

A személyes fejlődés egy soha véget nem érő folyamat. Ahogy a környezetünk változik, úgy változunk mi is és fordítva. Mivel sosem ér véget, ezért úgy közelítem meg a tanácsadásokat, hogy a diákjaim megtanuljanak magukra támaszkodni hosszú, drága terápiák és mások helyett. Ez a legnagyobb ajándék, amit egy tanácsadó adhat. Az önreflexció és az önfejlődés titka.

Dióhéjban, hogy mit is tanulunk a tanácsadások alatt, igénytől függően:
Az önmotiválás művészetét
 Merjünk nagyot álmodni
 Az álmaink követése és valóra váltása minden akadály ellenére
 Hogyan vessünk véget romboló behatásoknak és szokásoknak
 Milyen hasznos és pozitív napi rutint alakítsunk ki
 Egy egészséges önkép kialakítása
 Feltétel nélküli önszeretet
 A megfelelő karrier választás
 Hogyan élvezd a mát
 A megfelelő értékrend és fontossági sorrend kialakítása
 A környezeted egészségessé tétele
 Hogyan éld át a sikert nap mint nap és értékeld őket önreflexióval

Screen Shot 2017-06-12 at 13.06.32“Borzasztó hálás vagyok, hogy megismerhettem Fannit! Egy nehezebb időszak közepén voltam, de Fanni úgy döntött, hogy ezt közösen megoldjuk, majd néhány hónap múlva már a zsebemben a repülőjeggyel elindultam a 3 hónapos kalandomra! Maga volt a csoda! Minden pillanatát úgy éltem meg, ahogy kérte Tőlem: jelenben élni, élvezni minden pillanatot, örülni és értékelni az élet apró dolgait és a legfontosabb, hogy nyitott legyek a világ felé! Rengeteg dolgot tanultam Tőle és neki köszönhetően részese lettem életem egy olyan szakaszának, ahol igazán szabad és boldog voltam. Ha segítségre és tanácsra van szükségetek, hogy megtaláljátok magatokat, utatotkat keressétek meg Fannit, segíteni fog!
Szuper vagy Fanni, köszönök Neked mindent!!!!!” – Petra

Amennyiben készen állsz erre a felfedezőútra, csak kattints a jelentkezem gombra és lássunk munkához!

Izgalmas személyes fejlődést kívánok!

Hogyan működik a tanácsadás?

Online beszélgetünk, Skype-on, Whatsapp-on, Viber-en, Messengeren, ahogy neked a legkényelmesebb. Mikor jelentkeztél és elmesélted, hogy min szeretnél dolgozni, felteszek pár kérdést amivel készülnöd kell az első beszélgetés előtt, hogy sokkal mélyebbre tudjunk hatolni a problémában. Majd egy órát beszélgetünk és hasznos feladatokat adok majd, amiket el kell kezdened gyakorolni. Ezekről bővebben a tanácsadás alatt kapsz információt, hogy mit, miért, mire jó…stb. Átlagban a diákjaim 2-5 tanácsadást követően saját lábra állnak és viszik tovább a munkát, tehát hatalmas változásokon mennek át rövid idő alatt.

Árak

Alap tanácsadás $57
1 órás tanácsadás az általad választott online csatornán

Motivációs tanácsadás $87
1 órás tanácsadás az általad választott online csatornán + emailes kapcsolattartás 3x egy héten át + korlátlat kérdezz-felelek 1 héten át

Alap tanácsadás csomag $267/5 tanácsadás
Kedvezmény! Eloszthatod az 5 órát a barátaid, családtagjaid között, vagy használd fel mind az ötöt a saját fejlődésedre

Motivációs tanácsadás csomag $397/5 tanácsadás
Kedvezmény! Eloszthatod az 5 órát a barátaid, családtagjaid között, vagy használd fel mind az ötöt a saját fejlődésedre

“Egyszerűen imádom Fanni módszerét! Az életem annyival kiegyensúlyozottabb, pozitívabb és céltudatosabb. Boldogabb vagyok, mint valaha voltam. Szupi vagy Fanni, köszönöm!”

Miri, Túravezető és Vegán életmód mozgalom a cukrosoknak alapítója

“Minden ember életében egyszer eljön az idő amikor a szürke mindennapok árnyékba kezd élni és elfelejti, hogy ki is saját maga és hogy milyen rég foglalkozott önmagával. Pont ebben az időszakban jelentkeztem Fanni önszeretet tréningjére, ahol csupán napi 5 perccel magammal foglalkozással kezdtem. Hihetetlen, hogy eddig a mindennapjaimból kifelejtettem saját magam!
Megtanultam szeretni, tisztelni és megbecsülni magamat, hiszen én töltöm saját magammal a mindennapokat és törődni kell a kapcsolatunkkal.
A tréning után megvilágosodtam és saját magamat választottam, felmondtam a munkahelyemen és az igaz szerelem is megtalált. Legjobb döntés volt az életemben! Nagyon köszönöm Fanni!” - Szilvi, Értékesítési csoport vezető